Abonnér på Medarbejder- og Kompetencestyrelsens nyhedsbreve

Tilmeld dig et eller flere af vores nyhedsbreve og få nyt fra os direkte i din indbakke.

Vi udsender tre forskellige nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig og modtage på mail.

 • 'Nyt fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen' sender vi ud, når vi offentliggør større nyheder og pressemeddelelser på vores hjemmeside.
 • 'Efter OK21' indeholder oversigter over og links til nye cirkulærer, som Medarbejder- og Kompetencestyrelsen udsender i forbindelse med de aftaler, som blev ændret ved overenskomstforhandlingerne i 2021.
 • 'Nyt om ledelse og udvikling' indeholder ny og aktuel viden om ledelse og udvikling på de statslige arbejdspladser samt informationer om kommende kurser, webinarer, videnscafeer o.lign. med temaer inden for ledelse og udvikling.

Du kan tilmelde dig et eller flere af vores nyhedsbreve ved at udfylde formularen herunder og vælge hvilke(t), du vil abonnere på.

Navn
E-mail*
Hvor er du fra?
Stilling
Virksomhed/Organisation
Vælg dit abonnement

Nyt fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Efter OK21
Nyt om ledelse og udvikling

Håndtering af dine personoplysninger

Her kan du læse mere om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbreve.

 • Anvendelse af dine personoplysninger

  Formålet med Medarbejder- og Kompetencestyrelsens behandling af dine personoplysninger er, at kunne udsende det nyhedsbrev du har tilmeldt dig.

  Vi anvender kun data til statistik. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen vil ikke videregive dine personoplysninger til andre. Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, du er tilmeldt nyhedsbrevet eller til nyhedsbrevet nedlægges.

 • Ret til at trække din tilmelding tilbage

  Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev”, som du altid finder nederst i nyhedsbrevene. 

  Hvis du afmelder dig, stopper vi hurtigst muligt med at sende dig nyheder og sletter dine oplysninger.

 • Dine rettigheder

  Efter databeskyttelsesforordningen (GDPR) har du en række rettigheder i forhold til behandling af dine personoplysninger.

  Læs mere om dine rettigheder og hvordan vi håndterer persondata