Abonnér på Medarbejder- og Kompetencestyrelsens nyhedsbreve

Vi har fire typer af nyhedsbreve. Et er henvendt til journalister, et andet er til jer, der er interesseret i overenskomster, et tredje har fokus på ledelsesudvikling og det sidste er et generelt nyhedsbrev fra hele styrelsen. Du vælger nyhedsbreve længere nede på siden.

Navn
E-mail*
Hvor er du fra?
Stilling
Virksomhed/Organisation
Vælg dit abonnement

Efter OK18
Nyt fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Nyt om ledelse og udvikling
Pressemeddelelser fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Håndtering af dine personoplysninger

Her kan du læse mere om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbreve.

 • Anvendelse af dine personoplysninger

  Formålet med Medarbejder- og Kompetencestyrelsens behandling af dine personoplysninger er, at kunne udsende det nyhedsbrev du har tilmeldt dig.

  Vi anvender kun data til statistik. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen vil ikke videregive dine personoplysninger til andre. Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, du er tilmeldt nyhedsbrevet eller til nyhedsbrevet nedlægges.

 • Ret til at trække din tilmelding tilbage

  Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld nyhedsbrev”, som du altid finder nederst i nyhedsbrevene. 

  Hvis du afmelder dig, stopper vi hurtigst muligt med at sende dig nyheder og sletter dine oplysninger.

 • Dine rettigheder

  Efter databeskyttelsesforordningen (GDPR) har du en række rettigheder i forhold til behandling af dine personoplysninger.

  Læs mere om dine rettigheder og hvordan vi håndterer persondata