Uddannelser

I samarbejde med flere forskellige parter udvikler vi uddannelsesforløb for statsligt ansatte. Sigtet er at kunne understøtte de statslige arbejdspladser på områder, hvor der er et særligt strategisk fokus på det statslige område, og hvor der har været et ønske om understøttelse på tværs af arbejdspladserne. Du vil løbende kunne finde information om aktuelle uddannelser på siderne herunder, og hvis du har ideer til andre uddannelser, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Mette Baltzer Knudsen på telefon; 3527 1139 eller mail: mebak@medst.dk.

Stress- og trivselsvejlederuddannelse 

På Stress- og trivselsvejlederuddannelsen får du konkrete redskaber til at skabe bedre trivsel og forbygge stress og stressrelateret sygefravær på din arbejdsplads. Du kan læse mere om vores gratis stress- og trivselsvejlederuddannelse her.  

Lederuddannelse i psykisk arbejdsmiljø

Lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø giver ledere i staten redskaber og metoder, der kan understøtte en bæredygtig teamkultur og styrke det psykiske arbejdsmiljø. Du kan læse mere om uddannelsen her.