Videnscafé om Offentlig Ledelse

’Videnscafé om offentlig ledelse’ giver dig mulighed for at involvere dig i relevante emner indenfor offentlig ledelse.

Videnscafe proaktiv politikudvikling

Videnscafé om Offentlig Ledelse består af enkeltstående morgenmøder eller gå-hjem-møder, hvor fokus er på viden og debat. Praktikere, debattører, forskere m.fl. drøfter aktuelle tendenser og trends i offentlig ledelse. Der vil løbende blive annonceret arrangementer på denne side.

Tidligere videnscaféer

Sammen med Steen E. Navrbjerg fra FAOS (KU) og Dana Minbaeva fra CBS inviterer vi til to virtuelle videnscaféer med fokus på virtuel ledelse under coronakrisen. Steen og Dana vil på de to videnscaféer dele ud af resultaterne fra deres højaktuelle forskningsprojekt Virtuel ledelse under corona-krisen’.  

De to videnscaféer supplerer hinanden i deres faglige indhold, og man kan derfor med fordel deltage i begge, uden at det dog er en nødvendighed.

Videnscafé d. 11. februar 2021 kl. 8. 30-10.30
Virtuel ledelse under og efter corona – produktivitet, trivsel og ledelse

På den første videnscafé, vil Steen dele resultater fra forskningsprojektet og blandt andet komme ind på, hvad corona-krisen har betydet for produktivitet og trivsel. Ydermere vil han indvi os i, hvad der har været de største udfordringer for personalelederne, og hvad distanceledelse har betydet for internt samarbejde og de organisatoriske siloer.

Læs mere

Videnscafé d. 11. marts 2021 kl. 8.30-10.30
Virtual work after Corona: what we should start, keep and stop doing in HR

På den anden videnscafé vil Dana sætte fokus på, hvad vi kan tage med os fra corona-krisen. Med udgangspunkt i data fra forskningsprojektet, vil hun bl.a. komme ind på hvad ledere og HR kan tage med sig af læring fra coronakrisen og om der måske er et perspektivskifte for på vej?

Bemærk: På denne videnscafé, vil det faglige oplæg foregå på engelsk.

Læs mere

 

 

Kontakt: 

Camilla Juul Heding Wehowsky
Mail: cajhw@medst.dk
Tlf: 35 27 11 09