Videnscafé om Offentlig Ledelse

’Videnscafé om offentlig ledelse’ giver dig mulighed for at involvere dig i relevante emner indenfor offentlig ledelse.

Videnscafe proaktiv politikudvikling

Videnscafé om Offentlig Ledelse består af enkeltstående morgenmøder eller gå-hjem-møder, hvor fokus er på viden og debat. Praktikere, debattører, forskere m.fl. drøfter aktuelle tendenser og trends i offentlig ledelse. Der vil løbende blive annonceret arrangementer på denne side.

Kom til virtuel videnscafé om Entreprenørstaten

På denne videnscafé stiller forfatter og tidligere embedsmand Sigge Winther Nielsen skarpt på den spændende fortælling om det danske demokrati. Sigge er for tiden aktuel med sin bog om Entreprenørstaten, hvor han peger på det store og centrale spørgsmål: Kan vi skabe forandringer politisk?

Vilde problemer og månelandingsprojekter

På baggrund af nyeste data, videnskabelige artikler, historisk materiale og 50 interviews med nøglepersoner sætter Sigge i sit oplæg om entreprenørstaten fokus på de såkaldte ’vilde problemer’. Dvs. sammenviklede problemer, som konkurrencestaten har svært ved at tøjle. Ifølge Sigge er en mulig løsning opbygningen af en entreprenørstat. Det er en stat, som begejstrer ved at udvælge få månelandingsprojekter, som er så store og svære, at vi kun løser dem på tværs af offentlig, privat og civilsamfund.

I midten af den spændende fortælling om konkurrencestatens udfordringer og de vilde problemer finder vi politikere, embedsmænd og journalister, der løber hurtigere og hurtigere – men alligevel må se i øjnene, at deres arbejde til tider løber ud i sandet og bliver til pseudopolitik.

Læs mere og tilmeld dig her: Videnscafé om Entreprenørstaten 


Tidligere videnscaféer 

Vi har samlet præsentationer og materialer fra tidligere videnscaféer her - Tidligere videnscaféer


Lav jeres egen videnscafé 

En videnscafé giver ledere mulighed for at debattere en aktuel ledelsesdagsorden samtidig med at den kan bidrage til at understøtte vidensdeling på tværs af områder. Læs mere om, hvordan I selv kan lave jeres egen videnscafé her: Lav jeres egen videnscafé   

Kontakt:

Camilla Juul Heding Wehowsky
Mail: cajhw@medst.dk
Tlf: 35 27 11 09