Tidl. Videnscafé: Hvad lærte vi under corona II – erfaringer fra de statslige organisationer

Videnscafé om Offentlig ledelse den 29. oktober 2020 kl. 8.30-10.30.

Virtuel videnscafé om erfaringerne fra corona

Den 29. oktober følger vi op på temaet om læring fra corona med endnu en virtuel videnscafé om erfaringerne fra corona-nedlukningen. Denne gang i samarbejde med Djøf, der på dagen vil præsentere en spritny undersøgelse, som giver et unikt indblik i de offentlige chefers erfaringer fra corona. Videnscaféen vil desuden tage afsæt i konkrete cases og erfaringer med nye arbejdsformer på de statslige arbejdspladser.

På Videnscaféen vil Hanne Fugl Eskjær, formand for Offentlige Chefer i Djøf byde velkommen sammen med Signe Friberg, direktør i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.   

Tilmelding

Deltagelse i videnscaféen er gratis og åben for alle statslige ledere og HR-personer fra staten.

Selvom vi i denne videnscafé tager bolden op fra vores forrige videnscafé, hvor vi satte fokus på distanceledelse og de statslige lederes erfaringer fra corona-nedlukningen i foråret, er det på ingen måder en forudsætning, at man har deltaget i videnscaféen den 9. september.

Videnscaféen afholdes virtuelt med aktive drøftelser i mindre grupper og finder sted torsdag den 29. oktober 2020 kl. 8.30-10.30. Tilmelding er gratis - linket til zoom vil blive udsendt to dagen inden afholdelsen.