Gyldig fra

Ledelsesugens program er klar

Er du leder eller HR-medarbejder i den offentlige sektor, så sæt kryds i kalenderen i uge 44, hvor Ledelsesugen sætter offentlig ledelse på dagsordenen. Temaerne er mange, og programmet har aldrig været større.

For fjerde år i træk løber Ledelsesugen af stablen i uge 44, hvor den offentlige sektor sætter ekstra fokus på ledelse på tværs af stat, regioner og kommuner.

Nu kan vi løfte sløret for det nationale program for Ledelsesugen 2022 i første uge af november, hvor du kan gå på opdagelse i intet mindre end 26 arrangementer – både webinarer og fysiske events – lade dig inspirere af podcasts om ledelse og meget mere. Programmet er åbent for alle, og det er gratis at deltage (med mindre andet fremgår under det enkelte arrangement).

Læs mere om arrangementerne og tilmeld dig gennem Ledelsesugens kalender.

Ledelsesugen er en invitation til ledere på alle niveauer, stabsfunktioner, der understøtter ledelse, lederforeninger, forskere og mange flere til at debattere tendenser, nørde ny viden og dele eksempler på god ledelse.

Følg med på Ledelsesugens LinkedIn og Facebook, hvor der året rundt bliver delt ny viden i form af videoer, artikler, lederportrætter, klummer og anden god inspiration om offentlig ledelse.

Bag Ledelsesugen står regeringen, KL og Danske Regioner. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen varetager sekretariatsarbejdet for Ledelsesugen i samarbejde med parterne.

Læs mere på Ledelsesugen.dk.